Toiminnan tarkoitus

Osallisuus

Uudenmaan Muistiluotsi haluaa tarjota osallistumisen mahdollisuuksia ihmisille, joiden elämän piiri uhkaa pienentyä muistisairausdiagnoosin saamisen jälkeen. Omannäköisen elämän jatkamisella tarkoitamme sitä, että vaikka muistisairauden myötä omat harrastukset olisivat jääneet, voi tilalle löytää uusia tai vaikka jatkaa vanhoja UML:n toiminnan piirissä. Yhdessä tutulla porukalla on turvallista harrastaa, retkeillä, kokoontua yhteen, keskustella ja saada vertaistukea, viettää pikkujouluja ja kesäjuhlia. Kaikkea toimintaa ohjaa ammattilaiset ja UML:n toimintaan koulutetut vapaaehtoiset. 

Matalan kynnyksen toiminnalla tarkoitetaan sitä, että mukaan olisi helppo tulla. UML järjestää tapahtumia eri puolilla toiminta-aluettaan, jolloin matka kotoa ryhmään olisi kohtuullinen kaikille. Mukaan päästäkseen ei tarvita lähetettä mistään. Yhteydenotto muistiohjaajiin riittää. Tämän sivuston Toiminta-osiossa voi tutustua erilaisiin tapahtumiin ja ryhmiin ja katsoa, mikä itselle olisi sopivinta toimintaa. 

Tervetuloa osallistumaan!

Toimintaamme tutustumisen voi helposti aloittaa vaikkapa tulemalla Muistikahvilaan. Tapahtumamme löydät tapahtumakalenterista tai kausittain päivittyvältä koontisivulta.

Muistiohjaajien yhteystiedot

Tervetuloa mukaan reippaaseen ja iloiseen porukkaan!