Kaikki uutiset

Uudenmaan Muistiluotsin työntekijät ovat palanneet kesälomilta, ja toiminta alkaa hiljalleen käynnistymään ensimmäisten ryhmien saattelemana. Voit tutustua syksyn ryhmiin verkkosivujen Toiminta – osion kautta, olet sitten Länsi- tai Keski-uudeltamaalta tai pääkaupunkiseudulta. Pääset katsomaan ryhmiä painamalla tästä.

Löydät ajankohdat myös verkkosivujemme kalenterista. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä oman alueesi muistiohjaajiin tai soittaa yleiseen numeroomme: 0400 364 453

Elokuun alussa kokoonpanossamme on pieniä muutoksia. Pääkaupunkiseudun Eliise siirtyi uusiin haasteisiin ja Ida Mitchell palasi äitiyslomaltaan joukkoomme. Osalle Ida onkin jo vanha tuttu, sillä hän on ollut mukana toiminnassa jo aiemmin. Idasta on kiva olla täällä taas, hän odottaa innolla, että pääsee näkemään vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin! Ida työskentelee muistiohjaajana pääkaupunkiseudun alueella.

 

Muutamia mielenkiintoisia juttuja tulossa alkusyksystä:

Espoon juhlaviikot alkavat 22.8. Uudenmaan Muistiluotsin löydät Tapiolasta järjestötorilta 25.8. klo 16-19!

 

Mielen hyvinvoinnin silta- vertaisryhmä muistisairaan omaisille ja läheisille alkaa 31.8. Ryhmä toteutetaan etäyhteydellä ja kurssin aikana käsitellään monenlaisia teemoja mielen hyvinvointiin ja voimavaroihin liittyen muistisairaan läheisenä. Ryhmä kokoontuu 1-2 viikon välein, suurimmiksi osin torstaisin, klo 11-12.30. Ole yhteydessä: pia.kuusinen@espoonmuisti.fi ja tule mukaan. 

 

Muistisairaiden alle 30-vuotiaiden lasten etävertaistukiryhmä alkaa 18.8. torstaina klo 17-18.30. Ryhmään mahtuu mukaan.

 

Vapaaehtoistoiminnan koulutus Espoossa: 12-13.9. klo 13-15.30

Mukavaa elokuuta kaikille!