Ryhmätoiminta

Uudenmaan Muistiluotsi järjestää monipuolista ryhmätoimintaa koko toiminta-alueella. Järjestämme myös etäryhmätoimintaa koko toiminta-alueella. Alla voit lukea lisää eri ryhmätoiminnoistamme. 

Ryhmätapaamiset

Uudenmaan Muistiluotsi järjestää monipuolista ryhmätoimintaa koko toiminta-alueella. Alla voit lukea lisää mitä yhteisissä tapaamisissa tehdään. Lue lisää tarjoamistamme ryhmistä: Vuoden 2021 toiminta :: Uudenmaan Muistiluotsi

Löydät samanaikaisesti kokoontuvat muistitreeniryhmät sekä vertaisryhmät nimikkeellä "Muistisairaille ja läheisille"

Muistitreeniryhmät muistisairaille
Muistisairaille tarkoitetuissa muistitreeniryhmissä jaetaan kokemuksia, virkistetään ja tuetaan muistia keskustellen ja tehden yhdessä erilaisia aktivoivia harjoitteita. Ryhmiä löytyy myös työikäisille. Muistitreeni- ja vertaisryhmät kokoontuvat samanaikaisesti, molemmissa ryhmissä on oma ohjaaja. 

Vertaisryhmät läheisille
Läheisten ryhmissä saa mahdollisuuden jakaa käytännön kokemuksia, saada uusia vinkkejä arkeen sekä tukea muilta samassa elämäntilanteessa olevilta. Ryhmiä löytyy myös työikäisille ja muistisairaiden aikuisille lapsille. Muistitreeni- ja vertaisryhmät kokoontuvat samanaikaisesti, molemmissa ryhmissä on oma ohjaaja.

Kaikille avoimet muistitreeniryhmät
Kaikille muististaan kiinnostuneille avoimessa ryhmässä treenataan muistia erilaisten harjoitteiden ja mukavan toiminnan avulla. 

Toiminnalliset ryhmät
Toiminnallisissa ryhmissä on mahdollisuus vanhojen harrastusten jatkamiselle tai kokeilla jotain uutta. Tärkeintä on hauska yhdessä tekeminen!

Etätapaamiset

Tarjoamme myös etäyhteyksillä toteutetavia ryhmiä. Tutustu erilaisiin ryhmämuotoihimme painamalla Tästä. Ryhmät toteutetaan Microsoftin Teams-ohjelmalla. Ryhmään tullaksesi tarvitset siis tietokoneen tai älypuhelimen/tablettitietokoneen ja kokeilunhalua. Autamme mielellämme Teamsin käytössä. Ole yhteydessä ja tule mukaan!
Tarjoamme etäryhmiä, joihin vaaditaan ilmoittautuminen sekä kaikille avoimia ryhmiä, joihin ei vaadita ilmottautumisia.

Facebook-ryhmät

Uudenmaan Muistiluotsin hallinnoimissa Facebook-ryhmissä voit jakaa kokemuksia, tarinoita, kuvia ja vinkkejä ja näin mahdollistaa toistemme tukeminen. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ryhmiin! Muistathan, että ryhmän keskustelut ovat luottamuksellisia.

Muistisairaan aikuiset lapset (Uusimaa)
Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joiden isä tai äiti sairastaa etenevää muistisairautta. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.
Läheisten vertaisryhmä (Uudenmaan Muistiluotsi)
Ryhmä on tarkoitettu muistisairautta sairastavan henkilön läheisille. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.

Uudenmaan Muistiluotsin muistitreeniryhmä

Ryhmä on kaikille avoin muistitreeniryhmä, mihin kootaan erityyppisiä aivoja treenaavia harjoitteita. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.
 

Tässä listauksesta löydät myös Uudenmaan Muistiluotsin vapaaehtoisille suunnatun ryhmän, joka on tarkoitettu Uudenmaan Muistiluotsin vapaaehtoisena toimiville. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.