Ryhmätoiminta

Uudenmaan Muistiluotsi järjestää monipuolista ryhmätoimintaa koko toiminta-alueella. Järjestämme  etäryhmätoimintaa koko toiminta-alueella. Alla voit lukea lisää eri ryhmätoiminnoistamme. 

Etätapaamiset

Ryhmät toteutetaan Microsoftin Teams-ohjelmalla. Ryhmään tullaksesi tarvitset siis tietokoneen tai älypuhelimen/tablettitietokoneen ja kokeilunhalua. Autamme mielellämme Teamsin käytössä. Ole yhteydessä ja tule mukaan!

Ryhmätapaamiset

Tällä hetkellä kaikki toiminta järjestetään etänä.

Uudenmaan Muistiluotsi järjestää monipuolista ryhmätoimintaa koko toiminta-alueella. Alla voit lukea lisää mitä yhteisissä tapaamisissa tehdään. 

Muistitreeniryhmät muistisairaille
Muistisairaille tarkoitetuissa muistitreeniryhmissä jaetaan kokemuksia, virkistetään ja tuetaan muistia keskustellen ja tehden yhdessä erilaisia aktivoivia harjoitteita. Ryhmiä löytyy myös työikäisille. Muistitreeni- ja vertaisryhmät kokoontuvat samanaikaisesti, molemmissa ryhmissä on oma ohjaaja. 

Vertaisryhmät läheisille
Läheisten ryhmissä saa mahdollisuuden jakaa käytännön kokemuksia, saada uusia vinkkejä arkeen sekä tukea muilta samassa elämäntilanteessa olevilta. Ryhmiä löytyy myös työikäisille ja muistisairaiden aikuisille lapsille. Muistitreeni- ja vertaisryhmät kokoontuvat samanaikaisesti, molemmissa ryhmissä on oma ohjaaja.

Kaikille avoimet muistitreeniryhmät
Kaikille muististaan kiinnostuneille avoimessa ryhmässä treenataan muistia erilaisten harjoitteiden ja mukavan toiminnan avulla. 

Toiminnalliset ryhmät
Toiminnallisissa ryhmissä on mahdollisuus vanhojen harrastusten jatkamiselle tai kokeilla jotain uutta. Tärkeintä on hauska yhdessä tekeminen!
 

Facebook-ryhmät

Uudenmaan Muistiluotsin hallinnoimissa Facebook-ryhmissä voit jakaa kokemuksia, tarinoita, kuvia ja vinkkejä ja näin mahdollistaa toistemme tukeminen. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ryhmiin! Muistathan, että ryhmän keskustelut ovat luottamuksellisia.

Muistisairaan aikuiset lapset (Uusimaa)
Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joiden isä tai äiti sairastaa etenevää muistisairautta. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.
Läheisten vertaisryhmä (Uudenmaan Muistiluotsi)
Ryhmä on tarkoitettu muistisairautta sairastavan henkilön läheisille. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.

Uudenmaan Muistiluotsin muistitreeniryhmä

Ryhmä on kaikille avoin muistitreeniryhmä, mihin kootaan erityyppisiä aivoja treenaavia harjoitteita. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.
 

Tässä listauksesta löydät myös Uudenmaan Muistiluotsin vapaaehtoisille suunnatun ryhmän, joka on tarkoitettu Uudenmaan Muistiluotsin vapaaehtoisena toimiville. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.