Kaikki uutiset

Oletko saanut vastikään muistisairausdiagnoosin ja haluat vertaistukea sekä yhdessä tekemistä. Tule mukaan toiminnalliseen ryhmään, joka on tarkoitettu alkavaa muistisairautta sairastaville henkilöille.

Ryhmässä liikutaan, huolletaan muistia, musisoidaan ja harrastetaan monipuolisesti osallistujien toiveiden mukaisesti. Vertaisuus ja osallistujille tärkeät keskustelut syntyvät yhteisen tekemisen kautta. Osallistujat maksavat itse toimintaan mahdollisesti liittyvät kulut (esim. sisäänpääsy museoon tai keilaamaan).

Ryhmä kokoontuu Tapiolassa Espoossa tai erikseen sovitussa paikassa. Kokoontumispaikka saattaa vaihdella ohjelman mukaan, joten osallistujan tulee löytää paikalle itsenäisesti. Ryhmä on avoin kaikille alkavaa muistisairautta sairastaville ja siihen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Ryhmä kokoontuu syyskaudella 2024 joka toinen maanantai klo 10–12. Kokoontumiskerrat ovat 9.9., 23.9., 7.10., 21.10., 4.11., 18.11. ja 2.12.

Ryhmää ohjaavat Uudenmaan Muistiluotsin muistiohjaajat. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan joko sähköpostilla toimisto@espoonmuisti.fi tai soittamalla numeroon 0400 364 453. Vahvistamme ilmoittautumisen elokuun aikana.

Tervetuloa mukaan!

 

                                                 Henkilö, Mies, Nainen, Ihmiset, Pari