Kaikki uutiset

Hei! Tässä tulee Uudenmaan Muistiluotsin huhtikuun kävelyhaaste!

Liikunta on hyväksi, ja etenkin näinä erikoisina aikoina kävely tekee terää. Kevään kunniaksi päätimme haastaa tiimimme kävelyhaasteeseen! Tarkoituksenamme on kävellen tai juosten kerätä kilometrejä niin paljon, että päätyisimme lopulta huhtikuun aikana päämääräämme.

Määränpäämme on Lapissa, Rovaniemellä, missä sijaitsee Lapin Muistiyhdistys sekä -Muistiluotsin toimipiste! Aloitamme matkamme Raaseporin toimistolta ja näin laskettuna, kilometrejä meille tulee 858km. Osallistumme haasteeseen koko 7-henkisen tiimimme voimin, joten tällöin kilometrejä tulee kävellä keskimääräisesti 4 per päivä. Kävelyä ja juoksua voi suorittaa itselleen mieluisaan aikaan ja mieluisia reittejä pitkin. Raportoimme aina perjantaisin, missä kohtaa Suomea taivallamme kun kerätyt kilometrimme lasketaan yhteen.

Haastamme tietysti mukaan myös muut innokkaat ulkoilijat sekä Muistiluotsit ja Muistiyhdistykset. Me kävelemme 858km Lappiin. Mikä on sinun/teidän haaste huhtikuussa? Tule kanssamme kävelemään ja ehdottomasti myös seuraamaan projektimme kulkua.

Kerro meille perjantaisin, paljonko olet kävellyt, keräämme mielellämme ylös myös teidän kilometrejänne!