Kaikki uutiset

Järjestämme viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetyn työikäisille muistisairaille ja läheisille suunnatun vertaispäivän Helsingissä, Ruskeasuolla uudestaan myönteisen palautteen pohjalta (Tenholantie 10B, Helsinki) lauantaina 28.10.2023. Kello 9:30-15:30. 

Tapaaminen on tarkoitettu työikäisenä muistisairauteen sairastuneille sekä heidän läheisilleen, kuten puolisoille, lapsille. Osallistua voi yksin, koko perheen tai muun läheisen henkilön kanssa. Tilaisuus on osallistujille maksuton ja päivän ohjelmat sekä tarjoilut. Näet päivän ohjelman ohessa olevasta mainoksesta. 

Ohjelmassa aiantuntijaluentoja, kokemuspuheenvuoroja sekä vertaistuellista keskustelua. Ennakkoilmoittautuminen viimeistään 21.10.2023. Ilmoita kaikki mukaan tulevat henkilöt ja sen, oletko muistisairauteen sairastunut vai läheinen, sekä mahdolliset erityisruokavaliot Vivianelle tai Ninalle:

Viviane Azéma, muistiohjaaja: viviane.azema@espoonmuisti.fi tai 040 516 3351 Nina Kalliomäki, muistiohjaaja: nina.kalliomaki@muistihelsinki.fi tai 044 770 9121

Voit myös ilmoittautua suoraan linkin kautta: Ilmoittautumislinkki

 

Tervetuloa!