Kaikki uutiset

Vuosi lähenee loppuaan ja tänään, perjantaina 2.12. vietetään kansainvälistä vapaaehtoisten päivää. Vapaaehtoisten päivän tarkoitus on huomioida ja kiittää vapaaehtoisia siitä kaikesta tärkeästä panoksesta, jota he ovat antaneet vapaaehtoistoiminnan muodossa. 

Meillä Uudenmaan Muistiluotsilla vapaaehtoiset toimivat monenlaisissa tehtävissä. Osa on mukana ja tukena muistitreeniryhmissämme. Osa ohjaa omia, avoimia- tai vertaistuellisia ryhmiä, jotka ovat olleet todella pidettyjä. Vapaaehtoisia on mukanamme erilaisissa tapahtumissa ja Muistikahviloissa, unohtamatta tärkeää panosta kauden alussa ilmestyvien toimintakoosteiden postituksessa. Teemaviikkojen aikana olemme saaneet toimia vapaaehtoistemme kanssa aivoterveyden ja muistisairaiden asialla. Paljon on myös tehtäviä, joita ei tässä ole mainittukaan. Olemme kovin kiitollisia kaikista niistä tehtävistä ja hetkistä, joissa vapaaehtoisemme ovat olleet mukana, ja joita olemme saaneet yhdessä jakaa.

Otamme tietysti ilomielin mukaan myös uusia ihmisiä, joita kiinnostaa tekeminen muistiasioiden, muistisairaiden sekä läheisten parissa. Kysy ihmeessä lisää, mikäli toiminta tuntuu kiinnostavalta. Vaihtoehtoja on monia!

Olemme iloisia, että viimeisten korona-pandemian tuomien vuosien jälkeen saamme tavata näinkin monia vapaaehtoisia yhä edelleen. Kiitos kaikille vapaaehtoisille!