Henkilökunta esittäytyy

Sanna Suvisalmi
Toiminnanjohtaja

Sannan työpiste on Espoossa ja hän vastaa Uudenmaan Muistiluotsin toiminnasta.
Muistiluotsi-toiminta, viestintä, hallinto, muistisairaan ihmisen kohtaaminen ja aivoterveys.

Espoon toimisto

Viviane Azéma
Muistiohjaaja/Minneshandledare

Vivin työpiste on Espoossa ja hän vastaa toiminnan sisällöistä pääkaupunkiseudulla. Hänen vastuullaan on sekä ryhmä- että Muistikahvila-toiminta suomeksi ja ruotsiksi sekä vapaaehtoistoiminta. Man kan kontakta Vivi i minnesfrågor på svenska.

Raaseporin toimisto

Maija Hakala
Muistiohjaaja

Maijan työpiste on Karjaalla ja hän vastaa toiminnan sisällöstä Karjaan, Pohjan, Kirkkonummen ja Siuntion alueella. Muistikahvila- ja ryhmätoiminta, muistisairaan ihmisen kohtaaminen, aivoterveys ja aivoterveellinen ravitsemus.

Hanna Strandell
Minneshandledare

Hannas arbetspunkt är i Karis och hon ansvarar över verksamhetens innehåll i Ekenäs, Karis, Hangö och Ingå. Bemötande av personer med minnessjukdom, hjärnhälsa och grupper. Man kan kontakta Hanna i minnesfrågor på svenska. 

Järvenpään toimisto

Laura Närhi
Muistiohjaaja

Lauran työpiste on Järvenpäässä ja hän vastaa toiminnan sisällöstä Keski-Uudenmaan alueella. Muistisairaan ihmisen kohtaaminen, ryhmätoiminta ja Muistikahvilat.

Pia Niiranen
Muistiohjaaja

Pian työpiste on Järvenpäässä ja hän vastaa toiminnan sisällöstä Keski-Uudenmaan alueella. Muistisairaan ihmisen kohtaaminen, ryhmätoiminta, Muistikahvilat ja vapaaehtoistoiminta.