Vuoden 2021 tapahtumat - päivittyy!

Tältä sivulta löytyy tietoa mm. erilaisista vertaisryhmistä (muistisairaille, läheisille, työikäisenä sairastuneille, muistisairaiden aikuisille lapsille), toiminnallisista ryhmistä (liikunta, musiikki), Muistikahviloista, yleisöluennoista, Ensitietoilloista sekä Muistiviikon tapahtumista. Erilaisista koulutuksista löytyy tarkempaa tietoa Vapaaehtoistoiminta-sivultamme.

Kysy eri alueiden muistiohjaajilta tarkempia tietoja tämänhetkisestä toiminnasta. Yhteystiedot löydät täältä.

Virtuaaliryhmät koko alueella

Tarjoamme virtuaaliryhmiä koko alueella Microsoft Teams -palvelun kautta. Tarjoamme mm. muistitreeniä, liikuntaa ja läheisille vertaistukiryhmiä. Lisätietoa löydät tästä. (pdf)

Tervetuloa mukaan!

Facebook-ryhmät

Uudenmaan Muistiluotsi on perustanut facebook-ryhmiä yhteisten keskustelujen alustaksi, kun normaalit ryhmätapaamiset on toistaiseksi jouduttu perumaan. Ryhmissä voit jakaa kokemuksia, tarinoita, kuvia ja vinkkejä ja näin mahdollistaa toistemme tukeminen erityisesti tällaisena aikana. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ryhmiin!  Muistathan, että ryhmän keskustelut ovat luottamuksellisia.

Muistisairaan aikuiset lapset (Uusimaa)
Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joiden isä tai äiti sairastaa etenevää muistisairautta. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.
 

Läheisten vertaisryhmä (Uudenmaan Muistiluotsi)
Ryhmä on tarkoitettu muistisairautta sairastavan henkilön omaisille/läheisille. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.

Uudenmaan Muistiluotsin muistitreeniryhmä

Ryhmä on kaikille avoin muistitreeniryhmä, mihin kootaan erityyppisiä aivoja treenaavia harjoitteita. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.
 

Tässä listauksesta löydät myös Uudenmaan Muistiluotsin vapaaehtoisille suunnatun ryhmän, joka on tarkoitettu Uudenmaan Muistiluotsin vapaaehtoisena toimiville. Facebook-ryhmän löydät tästä linkistä.