Kaikki uutiset

Uudenmaan Muistiluotsi hakee ruotsinkielistä muistiohjaajaa Karjaan toimistolle

 

Muistiohjaaja tulee osaksi tiimiä, joka tuo tietoa, tukea ja toimintaa muistisairaille ihmisille ja heidän perheilleen sekä asiantuntijatukea muistisairaiden kanssa toimiville vapaaehtoisille ja ammattilaisille. Työ edellyttää vahvaa muistisairauksien ja muistin toiminnan tuntemusta sekä kokemusta työstä muistisairaiden ihmisten parissa. Verkostoidumme ja teemme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa, sopivaa koulutustaustaa sosiaali- tai terveydenhuollon alalta (AMK tai vastaava) ja aitoa kiinnostusta työskennellä muistisairaiden ja heidän omaistensa sekä vapaaehtoisten kanssa.  Edellytämme hakijalta ryhmänohjaamiseen liittyviä taitoja ja kokemusta, sosiokulttuurisen hoitotyön osaamista sekä erilaisten työmenetelmien hallintaa ja osaamisen hyödyntämistä muistisairaan asiakkaan ja hänen läheisensä voimaannuttamiseksi.

Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää tietotekniikan hallintaa, joka pitää sisällään muun muassa ryhmien ohjaamista ja luentojen järjestämistä etäyhteydellä (käytössä Teams-sovellus). Kokemus projekti – ja muistityöstä sekä järjestö- ja vapaaehtoistyön tuntemus katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Työn tekemisen alueena on Raasepori, Hanko, Inkoo, Siuntio ja Kirkkonummi sekä Espoo ja tarvittaessa muu Uudenmaan Muistiluotsin toiminta-alue. 

Tarjoamme mielenkiintoisen kehittämistyön energisessä tiimissä, jossa osaamistasi osataan arvostaa.

Lisätiedot tehtävästä: www.uudenmaanmuistiluotsi.fi ja Sanna Suvisalmi p. 040 735 1818 tai sanna.suvisalmi@espoonmuisti.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen keskiviikkoon 22.9.2021 mennessä sähköpostitse: sanna.suvisalmi@espoonmuisti.fi