Kaikki uutiset

 

Muistiohjaaja tulee osaksi tiimiä, joka tuo tietoa, tukea ja toimintaa muistisairaille ihmisille ja heidän perheilleen sekä asiantuntijatukea muistisairaiden kanssa toimiville vapaaehtoisille ja ammattilaisille. Työ edellyttää vahvaa muistisairauksien ja muistin toiminnan tuntemusta sekä kokemusta työstä muistisairaiden ihmisten parissa. Työ sisältää asiantuntijaluentojen pitämistä. Verkostoidumme ja teemme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä sopivaa koulutustaustaa sosiaali- tai terveydenhuollon alalta (AMK tai vastaava) ja aitoa kiinnostusta työskennellä muistisairaiden ja heidän omaistensa sekä vapaaehtoisten kanssa.  Edellytämme hakijalta ryhmänohjaamiseen liittyviä taitoja ja kokemusta, sosiokulttuurisen hoitotyön osaamista sekä erilaisten työmenetelmien hallintaa ja osaamisen hyödyntämistä muistisairaan asiakkaan ja hänen läheisensä voimaannuttamiseksi.

Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää tietotekniikan hallintaa, joka pitää sisällään muun muassa virtuaaliryhmien ohjaamista sekä luentojen järjestämisen virtuaalisesti (käytössä pääsääntöisesti Teams). Kokemus projekti – ja muistityöstä sekä järjestö- ja vapaaehtoistyön tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen kehittämistyön energisessä tiimissä, jossa osaamistasi osataan arvostaa.

Lisätiedot tehtävästä: www.uudenmaanmuistiluotsi.fi ja Sanna Suvisalmi p. 040 735 1818 tai sanna.suvisalmi@espoonmuisti.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 1.11.2020 mennessä sähköpostitse: sanna.suvisalmi@espoonmuisti.fi