Kaikki uutiset

Uudenmaan Muistiluotsi hakee muistiohjaajaa

Muistiohjaaja tulee osaksi tiimiä, joka tuo tietoa, tukea ja toimintaa muistisairaille ihmisille ja heidän perheilleen sekä asiantuntijatukea muistisairaiden kanssa toimiville vapaaehtoisille ja ammattilaisille. Työ edellyttää vahvaa muistisairauksien ja muistin toiminnan osaamista sekä kokemusta työstä muistisairaiden ihmisten parissa. Työ sisältää asiantuntijaluentojen pitämistä. Verkostotyö on osa toiminnan ydintä ja teemme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa. Tällä hetkellä teemme työtämme etänä. 

Edellytämme valittavalta henkilöltä sopivaa koulutustaustaa sosiaali- tai terveydenhuollon alalta (AMK tai vastaava) ja aitoa kiinnostusta työskennellä muistisairaiden ja heidän omaistensa sekä vapaaehtoisten kanssa.  Edellytämme hakijalta ryhmänohjaamiseen liittyviä taitoja ja kokemusta sekä osaamisen hyödyntämistä muistisairaan asiakkaan ja hänen läheisensä kanssa toimiessa.

Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää tietotekniikan hallintaa. Kokemus projekti – ja muistityöstä sekä järjestö- ja vapaaehtoistyön tuntemus sekä sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työtehtävä on äitiysloman sijaisuus.

Tarjoamme mielenkiintoisen kehittämistyön energisessä tiimissä, jossa osaamistasi arvostetaan.

Lisätietoja tehtävästä: Sanna Suvisalmi p. 040 735 1818 tai sanna.suvisalmi@espoonmuisti.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 12.4.2021 mennessä sähköpostitse: sanna.suvisalmi@espoonmuisti.fi