Kaikki uutiset

Muistiviikkoa vietetään viikolla 38 (20-26.9.)

Ajatus muistin menettämisestä voi olla huolestuttava ajatus. Muisti vaikuttaa elämässämme kovin moneen asiaan: elämänhistoriaamme, päivittäiseen toimintaan ja koko identiteettiimme. Siitä huolimatta, elämässä on myös muuta. On lämpimiä kohtaamisia, hymyjä ja naurua, hyvää ruokaa, auringonpaistetta utuisessa syysaamussa ja tavallista arkea kotona. Kaikki tämä kuuluu ihmisen elämään muistisairaudesta huolimatta. 

Muistiviikkoa vietetään vuosittain viikolla 38. Teemana on tänä vuonna Hyvää elämää muistiystävällisessä yhteiskunnassa. Lisäksi puhutaan kosketuksesta, läsnäolosta ja läheisyydestä.

Uudenmaan Muistiluotsilla järjestämme rutkasti ohjelmaa muistiviikolla eri puolella Uuttamaata sekä etäyhteyksin tietokoneen välityksellä. Ohessa koostetta tulevasta ohjelmasta! Liity sinäkin mukaan! 

ESPOO JA KAUNIAINEN

VANTAA

KESKI-UUSIMAA

LÄNSI-UUSIMAA

Kaikille avoin luento 23.9. klo 13: Muistisairaan identiteetin tukeminen asumisessa.

Tutustu myös Muistiliiton ohjelmaan muistiviikolla: https://www.muistiliitto.fi/fi/muistiliitto/toiminta/muistiviikko-ja-aivoviikko
 

 Käy myös kurkkaamassa uutta sosiaalisen median valloitustamme Instagramissa. Meidät löydät nimimerkillä uudenmaanmuistiluotsi